Confessions.. | Fitness4life

Fitness4life

Annons

Confessions..

Halloj!

 

Jag måste få lufta mina tankar.

Har varit över sex veckor på diet nu och vet ni vad? Jag har bara gått ner ca 4 kg.. Ibland så kan jag börja stressa något enormt över det, en hel dag kan gå åt pipsvängen bara för det. Och jag vet att jag inte borde stressa över det för det gör saken bara värre.

På förra dieten levde jag lite i en bubbla på något sätt. Jag bara sprang på och litade på att vikten nog gick ner. Jag var väldigt blåögd när jag tänker tillbaka. Nu när jag vet vad det är frågan om och jag vet ungefär hur mycket jag måste gå ner för att vara i tävlingsform så stressar jag supermycket för hur jag ser ut nu och hela situationen med vikten. En träning kan gå åt helvete om jag inte ser en förrändring i spegeln.. Vilket är helt otroligt töntigt och dumt. Skärpning Elin!

Borde verkligen inte stressa över vikten eftersom vågen inte alltid säger hela sanningen. Därför är det bra att ta formbilder av sig själv med jämna mellanrum. Man ser ju inte sånt själv. Det som är helt underbart är att jag denna helg får visa upp min form för tränaren och så får han lugna ner mina nerver..

Men före det ska det bli poseringsträning med en av dom bästa i landet och så ska jag ju planera lite på bikinin.. Har dock inte riktigt bestämt mig ennu för vilken färg jag ska ha.. Pendlar mellan smaragdgrön, turkos eller mörkblå..  Vad tycker ni?

Green Metallic Spandex Posing-figure competition, npc figure, posing suit, bikini competition, fame, wnbf, ifbb figureTeal Hologram Spandex Two-piece Posing Suit-posing suit, bodybuilding posing suit, figure competition, bikini competition

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mikaela

    Mörkblåa bikinin e snyggat i mina ögon. kämpa på och 4 kilo på 6 veckor e inte lite du hinner nog änn 🙂 Du e duktig komm ihåg det 🙂

Annons
stats