Sucsess story | Fitness4life

Fitness4life

Annons

Sucsess story

Här har vi en otroligt människa! Hon deltog i 21 hälsosamma dagar och jag ville bara dela med mig av hennes histora!

Hej alla!
Här är en bit av min story :)
Som yngre var jag en aktiv fotbollsspelare och ryttare. Jag motionerade så gott som varje dag. Jag ansåg mej aldrig som stor och hade inget problem med att äta. Jag kunnde ibland äta mer än min pappa trots att jag bara var drygt 14 år gammal. Jag njöt av att springa. Springa så långt benen bara bar. 
Nu i juni 2013 var jag inte längre samma Johanna. Jag hade inte sportat aktivt på flera år. Jag var glad och allt var som det skulle men jag kännde att nånting fattades mej. Jag kunnde känna mej trött och orkeslös. Jag hade direkt inget problem att röra mej, men jag prioriterade inte saker som sömn och kost. 
Den där förbannade strandkroppen, tänkte jag. Lönlöst, jag satsar hellre strandboll. Så småningom började "strandbollsformen" kännas lite obekväm och hela ordet fick mej att hysa agg. Jag kännde mej glad men obekväm i min kropp. Jag ville utveckla mej och utvidga mina gränser. kuva (1)


Det började bli höst och i mitt stilla sinne hade jag gjort valet (jag aldrig kommer att ångra!), jag ville börja träna effektivare. 
Jag hade läst Elins blogg redan en tid och som på beställning läste jag en dag att hon skulle börja med "21 hälsosamma dagar". Utan att tveka anmälde jag mej. Valet att gå med var bara mitt och jag gjorde det bara för mej. 
Elin mejlade mitt träningsprogram och kostschema. Bring it on tänkte jag! 
Under de 21 dagarna lärde jag mej inte bara att träna, utan även vad god kost egentligen innebar. Jag var inte hungrig (snarare mätt), hade inget godissug(!!), kännde mej pigg och gladare än vanligt. Koncentrations förmågan blev enormt mycket bättre och jag hade lättare med skolan.
I dagens läge inser jag hur fel jag såg på ordet "träning". Det innebär inte bara att motionera och bränna kalorier. 21 hälsosamma dagar fick mej att inse att rätt mat,sömn och motion hänger ihop. Kroppen behöver sömn för att återställa sej efter dagen (och vad skönt det är att sova tillräckligt!). Mina matvanor har ändrat och jag ger mer än gärna min kropp vad den behöver. Genom att äta rätt har jag fått utvecklat mej själv och mina gränser (precis som jag tidigare önskat). Jag orkar springa längre helatiden och kommer inte att kunna leva utan gym. Jag har inte heller något godissug och känner mej pigg och energisk (t.o.m. mera positiv?) Valet att träna är något jag inte har ångrat, snarare tvärtom. Att jag kännde mej obekväm och trött berodde på att kosten, träningen och sömnen inte alls var i balans. Jag kan gott rekomendera alla 21 hälsosamma dagar. jag ser det som en stor investering. Om jag kan så kan alla! :)kuvaJohanna Lokkinen

21 hälsosamma dagar startar igen den 14.10! Be there or be square! 😀 

Jag gör ett träningsprogram och ett kostschema som alla kan följa. Vi håller på i 21 dagar och under den tiden håller man kontakt med mig via e-mail.. 

Meningen med 21 dagar är att kicka igång ett hälsosammare liv, att få den bästa starten och att bli “beroende” av den hälsosamma livsstilen så att det är lättare att fortsätta på egen hand!
 
Det kostar endast 50€ och alla kan hänga med!
Ta chansen nu att förändra ditt liv!
anmäl dig till elin_amelie@hotmail.com
 
wpid-1098482_392000214234827_45818578_n.png
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly Olsson

     
    Hej! Kika gärna in på min och se tips angånde träning och hälsa. Missa inte heller tävlingen där du kan vinna ett dodo-skal till iphone!
    Massa kramar, Molly 

Annons
stats